Werken bij Blauw


Bij Blauw werken 70 professionals en wij zijn regelmatig op zoek naar gedreven onderzoekers, trainees en stagiaires. Heb je interesse om te komen werken bij hét toonaangevende marktonderzoekbureau voor effectieve en doelgerichte oplossingen? Solliciteer door op één van de onderstaande vacatures te klikken.


We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega's, acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Cultuur van Blauw

Blauw is een toonaangevend onderzoeksbureau waar je werkt in een uitdagende omgeving en samenwerkt met professionele, enthousiaste en ambitieuze collega’s. Je krijgt de ruimte om je kennis verder uit te diepen en de vrijheid om je eigen route naar succes te kiezen.

Bij Blauw dagen wij elkaar elke dag uit om het morgen weer beter te doen, omdat we weten dat er voor opdrachtgevers grote belangen op het spel staan. We zijn nieuwsgierig en verkennen graag de wereld om ons heen. We zijn trots op ons werk en hebben de kennis en de tools om klanten te helpen kansen te ontdekken en succesvol te worden.

De cultuur van Blauw kenmerkt zich door ondernemerschap wat zich laat zien in de vrijheid en zelfstandigheid waarmee jij je eigen werkzaamheden oppakt. Verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden, maar ook verantwoordelijk om collega’s in te schakelen waar nodig. Samen kom je namelijk tot het beste resultaat en realiseren we met elkaar positive change.

Blauw is vitaal

We werken hard, maar verwaarlozen onszelf niet. Bij Blauw vinden we het belangrijk dat medewerkers goed voor zichzelf zorgen en wij dragen daar ook graag een steentje aan bij. Lunchen doen we samen. Niet alleen omdat het gezellig is om met je collega’s over iets anders dan werk te praten, maar ook vanwege het lekkere eten! Bij de lunch zijn er iedere dag naast verschillende broodjes, gezonde soepen en heerlijke salades. En op kantoor vind je altijd vers fruit.

Gezamenlijk nemen we deel aan een aantal sportieve evenementen. Dit kan van alles zijn; een voetbaltoernooi, hardloopwedstrijd, tennistoernooi of een spinningdag voor een goed doel. Drie dagen per week organiseren collega’s met elkaar een bootcamp op ons dakterras of in het centrum van Rotterdam. Na een uurtje sporten kun je dan weer ontspannen naar huis. Bekijk het filmpje: