Over Blauw Research

Bij Blauw dagen wij elkaar elke dag uit om het morgen weer beter te doen, omdat we weten dat er voor opdrachtgevers grote belangen op het spel staan. We zijn nieuwsgierig en verkennen graag de wereld om ons heen. We zijn trots op ons werk en hebben de kennis en de tools om klanten te helpen kansen te ontdekken en succesvol te worden. 

 


Cultuur Blauw
 

De cultuur van Blauw kenmerkt zich door ondernemerschap wat zich laat zien in de vrijheid en zelfstandigheid waarmee jij je eigen werkzaamheden oppakt. 

 

 

 

 

Verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden, maar ook verantwoordelijk om collega’s in te schakelen waar nodig. Samen kom je namelijk tot het beste resultaat.

 

 


Vitaal Blauw

We werken hard, maar verwaarlozen onszelf niet. Bij Blauw vinden we het belangrijk dat medewerkers goed voor zichzelf zorgen en wij dragen daar ook graag een steentje aan bij. Lunchen doen we samen. Niet alleen omdat het gezellig is om met je collega’s over iets anders dan werk te praten, maar ook vanwege het lekkere eten! Bij de lunch zijn er iedere dag naast verschillende broodjes, gezonde soepen en heerlijke salades. En op kantoor vind je altijd vers fruit. Ook bij de thuiswerken stimuleren we gezond eten.

Gezamenlijk nemen we deel aan een aantal sportieve, op dit moment online, evenementen. Dit kan van alles zijn; een voetbaltoernooi, hardloopwedstrijd, yoga, pilates of een spinningdag voor een goed doel. Een paar keer per week organiseren collega’s met elkaar een bootcamp, nu online maar later dit jaar hopelijk weer op ons dakterras of in het centrum van Rotterdam. Na een uurtje sporten kun je dan weer ontspannen naar huis.