Expertises van Blauw Research

Elk team binnen Blauw heeft zijn eigen specialisme en focus. Hieronder lees je in het kort daar mee over. 

Wil je werken bij één van deze expertises?  Klik dan hieronder om te zien of we op dat gebied een vacature hebben. Omdat we graag in contact komen met talent, kun je ook altijd een open sollicitatie achterlaten.

 

 


Brand

Om als merk succesvol te zijn is een goede branding essentieel. Merkherkenning is cruciaal voor de groei van een merk. Sterke merken hebben duidelijk herkenbare en unieke visuele merkelementen en worden door consumenten gelinkt aan zoveel mogelijk verschillende behoeften en koopsituaties. Binnen dit team helpen we onze opdrachtgevers om een sterke merkbeleving neer te zetten.

 


Communication

Jouw boodschap zo goed mogelijk overbrengen naar je doelgroep, dat is precies waar we bij communicatieonderzoek naar kijken. Want je product of dienst kan nog zo goed in elkaar zitten, het moet wel aansluiten op de belevingswereld van de doelgroep en hen op het juiste moment bereiken om het tot een succes te maken.

 


Customer

We helpen organisaties om oprecht naar hun klanten te luisteren en goed te begrijpen wat zorgt voor een excellente klantbeleving. Met onze klantbelevingsonderzoeken kunnen onze opdrachtgevers effectief de dienstverlening aanpassen en hun medewerkers helpen om het verschil te maken in de klantreis.
Wil jij ook graag organisaties helpen om het verschil te maken voor hun klant? Dan is werken bij Customer iets voor jou!

 


Market

Wij geven opdrachtgevers vanuit een categorieperspectief inzicht in de korte en lange termijn kansen in de markt. Als je bij Market werkt adviseer je opdrachtgevers hoe zij het huidige portfolio succesvoller in de markt kunnen zetten en hoe zij ook in de toekomst relevant kunnen blijven. Dat doen wij door inzicht te geven in hoe en vanuit welke behoeften de categorie wordt gekocht en gebruikt.  

 

 


Product

Productontwikkeling is noodzakelijk om in de toekomst relevant te blijven voor je klanten. Wij doen consumentenonderzoek in alle fases van de product development journey. De beslissingen die gemaakt worden tijdens het innovatietraject worden zo gebaseerd op de wensen en behoeften van de eindklant. Deze structurele manier van klantbetrokkenheid zorgt ervoor dat onze klanten de markt betreden met optimaal ontwikkelde producten hetgeen bijdraagt aan hun lange termijn succes.

 


Sponsoring

Team Sponsoring Insights houdt zich bezig met onderzoek naar de impact van (wereldwijde) sponsorships op de ontwikkeling van merken. Op basis van onze onderzoeksresultaten adviseren we merken hoe ze het effect van hun sponsoring kunnen vergroten.

We werken voor internationale merken zoals Heineken, PepsiCo, PlayStation en Aston Martin, in sponsoring domeinen als Formule 1 en Champions League.

 

 


Sprint

Be Smarter Quicker

Met het SPRINT Agile Research Platform kun je op een snelle en gemakkelijke manier feedback en inzicht van je doelgroep ophalen zodat je advertenties, concepten, verpakkingen, webpagina's en producten etc. binnen 24 uur kunt verbeteren en optimaliseren.
Als je bij deze squad werkt kun je goed tegen hectiek, ben je creatief en werk je gestructureerd.

 


SupportUiteraard is Blauw niet compleet zonder de ondersteunende afdelingen. We zijn een bont gezelschap van ICT-ers, Finance, Front Office, Innovatie, Marketing, Catering en Human Resources.

Werken bij Support van Blauw vraagt veel zelfstandigheid en daarnaast hou je van aanpakken.